Men hur ar det med den har nya eran fran dejtingappar?

Men hur ar det med den har nya eran fran dejtingappar?

Hur man laddar ner och arkiverar ditt Instagram-konto

Det finns ingen aldersgrans forut dejting. Folk i allihopa aldrar kan befinna sig singel av en eller annan motiv och det ar aldrig forut sent att finn karleken. Finns det en nedre eller ovre grans for att konsumera dessa grejer? Nar ar det pro sent att finn karleken gallande internet? Finns det en tillaten eller andamalsenlig aldersgrans pro Tinder?

Forut de flesta dejtingappar finns det en laglig aldersgrans gallande 18 ar. Du maste besta vuxen forut att forbruka dejtingappar samt ifall vissa inneha komplicerat att bete sig som en. Nar det galler de andra delarna av alder och dejting ar det uppe pro debatt.

Aldersgranser och Tinder

Ett tag anvande Tinder en prisstruktur i par nivaer dar konsument mellan 18 och 30 Var hittar man vackra singelkvinnor som söker kärlek? betalade $9,99 for Tinder Plus eller $14,99 pro alltsammans paketet inte fri kungen deras prenumeration. Brukare over 30 ar debiterades $19,99 for Tinder Plus. Detta visade sig nyligen vara olagligt sa det finns nu en volymlos prisstruktur pro alla.

Den forr prisstrukturen varje inte speciellt popular. Det indikerade att Tinder varderade yngre konsument framfor aldre. Alla i 30-arsaldern straffades for att konsumera appen bara pa grund av sitt fodelsedatum. Tack och lov ar det genast ett minne bara.

Aldrande och dejting

Enligt vissa kallor finns det miljontals over 50 gallande Tinder. Allihopa anvander garna appen forut att svepa och finn en anslutning eller karlek. Det stammer, gamla folk vill ocksa ha folje i alla dess former. Nar du bra ar kvar 30 inneha aldern mindre foretrade an tidigare. Nar du upplever mer vill du uppleva mer och ha farre kriterier runtom alder, kroppstyp och all de dar ytliga sakerna som en stig verkade sa viktiga.

Manniskor fran allihopa slag ljuger ifall sin alder. Nar vi ar unga blir vi aldre forut att ejakulera in gallande nattklubbar, pro att ringa servering i baren och pro att ses aldre partners. Nar vi ar aldre ljuger vi forut att besta yngre och skamtar sedan om det, ”Ja, sjalv ar 40 for femte gangen” eller va som helst. Detta ar tekniskt sett en osanning men ar sa vanligt att det ar en accepterad sadan.

Sanningen om alder

Sjalv ar en foresprakare av att besta sa sanningsenlig som mojligt nar det kommer till dejting. Pro det forsta betyder det att du ej fastnar i en osanning om du ej ar vaken, inte koncentrerar dig helt eller har tagit en barsa eller tva. Pro det andra, om nagot langre sikt hander, finns det mindre att behova belysa. De flesta kommer inte att ha nagra problem att instruera sig att du ar ett par ar aldre eller yngre an du sa fran inledningsvis. Vissa manniskor kommer dock.

Framforallt fungerar det att besta frank om din alder darfor det finns folk dar ute som gillar aldre eller yngre folk. Singlar som sannerligen uppskattar ofta aldre eller ofta yngre partners och som kan relatera bra fastan aldersskillnaden. Ifall du ljuger om din alder skulle du mista ifall dessa folk och det ar de som inneha storst chans att ha nagot framgangsrikt pa langre sikt.

Tinder kan ha borjat som en ung persons dejtingapp men den har utvecklats till nagot jatte- mer mainstream. Andra dejtingappar inneha i stort sett gjort dito. De uppskattar att det finns mycket kapital att forvarva kungen att bona till allihopa aldrar sa de har gjort just det. Samhallsforandringar innebara att fler aldre folk ar singlar och vill dejta sa det ar vettigt forut ett affarsverksamhet att behaga den demografin samt.

Begraver din alder i Tinder

Ett knep som jag har sett ganska mycket i Tinder ar att nagon staller in sig i en viss alderskategori i sin profil men sedan anger sin sanna alder i sin bio. Det finns en logik i detta, speciellt om du uppskattar aldre eller yngre folk.

Om du staller in din alder sa att din profil visas i en speciell aldersgrupp betyder det att du far dem i ditt foredragna intervall att betrakta dig. Att informera sanningen i din biografi betyder att de som riktig tar sig epok att lasa sadana don lar sig sanningen men som redan har fatt sin nyfikenhet vackt tillracklig att lasa den.

Sjalv kan ej anfora att jag ar ett fan av den har metoden men sjalv kan se logiken bortom det. Det ar lite som felaktig beredning och ifall du gjorde det pa produktforpackningar skulle du lite allvarliga problem men utfor det kungen en dejtingapp och det verkar just.

Tinder ar ett minfalt som tar lang tid att placera sig in i och bilda sig reglerna och sederna inom. Som tur ar ar appen och liknande nu tillganglig for alla aldrar, liksom de flesta som dejtar. Sa sa lange du ar kvar 18 sa finns det ingen aldersgrans forut Tinder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *