Jag ar tjej som ar ledig och sjalv har varit det ganska lange

Jag ar tjej som ar ledig och sjalv har varit det ganska lange

Jag ser bra ut, sjalv inneha humor, social personlighet och en anatomi jag ar belaten med. Trots detta ar jag an idag singel, sjalv kanner att jag har forsokt allting: traffat kompisars kamrater; gatt ut till klubbar; speed dating; sjalv gick med i ett gym i hopp ifall att det varenda sann satt; fester; dejting sidor … och inget av det har hittills fungerat pro mej.

Jag forsokte till och med latsas som om jag ej sokte efter karleken langre, eftersom all envisades att beratta for mej, “du kommer finn karleken nar du minst anar det”. Men den bittra sanningen ar att det ar komplicerat att finn sann, bade har i Sverige men samt i resten fran varlden. Hollywood bilden fran karlek ar missledande, det verkliga livet kraver betydligt mer arbetsplats.

Sjalv hade i princip gett upp tanken gallande att hitta nagon ledare taget tills en av mina narmsta vanner berattade pro undertecknad ifall dejtingapparna Tinder och happn. Sa for att undfly att bli en crazy cat lady, testade jag dem bada. Kontentan fran de laka? Tinder suger, men happn fungerar, gallande precis!

Ingen av dem har blivit min pojkvan

1. Funktionerna forut varje appDet alltsammans “svep vanster forut att avfarda, svep hoger ifall du gillar personen” – konceptet har ungefar blivit ett skamt bland ledig personer idag, pro i verkligheten gor inte Tinders svep funktion processen att hitta karlek enklare. Tank kungen det – om sjalv redan har svept vanster pa 10 killar, nar nagon med ett sot leende (och helst en hund) profil kommer upp, sa ar det sa lindrig for mina reflexer att fortsatta svepa vanster och avvisa honom fran felsteg. Och sen ar han inte hemma for alltid, och med ungefar en miljoner folk i Stockholmsomradet, internationalwomen.net tryck pГҐ denna lГ¤nk hГ¤r nu ar mina chanser att finn honom igen ganska liten. Sjalv har aldrig upplevt det har problemet gallande happn pro om sjalv vill ta bort en gosse fran mitt strom, plikt sjalv klicka pa det lilla korset. Detta minskar felfrekvensen betydligt och det betyder i princip att mina feta, okoordinerade tummar inte kommer att kunna underminera mitt karleksliv.

2. Storleken pa spelomradetTinder visar undertecknad killar som bor mellan 2 till 161 km fran mej. Visserligen vill jag verkligen raka nagon men bor jag i typ centrala Stockholm och sjalv ej vill traffa en pag 150km bort och enar behova kora ett langdistansforhallande som antagligen inte kommer att leda till nagot. (all kanner vi nagon som inneha gjort langdistansforhallande ett hederligt forsok men funkar det nagonsin i langden)?

Happn visar profiler som ar 250 meter ifran undertecknad – sa jag vet att de bor i karna kvarter eller de spenderar massor tid har. Sjalvklart amna man aldrig dela sin exakta lage, men faktorn att personerna finns inom ett aktuellt omrade gor att du inser att du inte behover maka till en annan galax (eller stad) forut att hitta din dromman. Happn anvander en geolocation som ar baserad kungen realtid, sa du ser bara de personer som du har korsat vagar med, allting blir realistiskt kungen ett satt som sjalv ej varje van vid, fullsatt fran mojligheter, ehuru det uppdaterar nyhetsfloden varje stig manniskor flyttar pa sig.

Nar du ror gallande dig, exakt som din happn tidslinje

3. Kvaliteten gallande profilernaJag har anvant apparna genast i tre veckor och sjalv inneha ej sett en enda fangslande profil kungen Tinder. Det varje en kis som sjalv matchade med som kandes hoppingivande, men efter hans forsta kungorelse, VGD, (jada, det ar bokstavligen allting han skrev), kande sjalv mej bestamt inte imponerad. Pa happn inneha jag redan traffat och chattat med tre snygga, roliga OCH smarta killar. .. an … men jag kanner mej forhoppningsfull.

Det ar av dessa anledningar som jag har definitivt undertecknad for att fortskrida med happn och ej Tinder, vilket hederligt talat verkade mer som en app pro att far till det. Happn inneha gett mig nytt forhoppning om att ses den ratta killen, och sjalv inneha en magkansla att det kommer ej plocka lang tid innan sjalv antligen kan ge upp min jakt efter karleken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *